Ключодържател ЖЕРАВ

  • Кат. номер: M019
18,00 лв.

Ключодържател ЖЕРАВ, създаден като символ на благотворителната кампания СВЪРЗАНИ: 1000 жерава на фондация "МС - Мога Сам" и Plan To Be / Generator

 

------

материал: стомана 316L /медицинска стомана/

размер: 4 см х 4 см

------

 

ЕДНО ЖЕЛАНИЕ НА КРИЛЕТЕ НА ХИЛЯДИ ЖЕРАВИ

 

Фондация “МС – Мога Сам” и Plan to Be Generator стартират своята нова кампания за подкрепа на хора с диагноза множествена склероза:

СВЪРЗАНИ: Хиляди жерави в подкрепа на хората с МС

 

Ти също може да се включиш, като поръчаш кутията за оригами SENBAZURU / 3000 минути осъзнаване. Още със закупуването й автоматично ще дариш 10% от цената й на специалния фонд “Андрей” – създаден в памет на един от основателите на фондация “МС – Мога Сам” и с цел да осигури превенция, трансформация и истинско лечение на хората с МС по пътя им на промяната и овладяването на тежката дегенеративна диагноза.

 

Но това не е всичко! След като сгънеш своите 1000 жерава, може да ги изпратиш на фондация “МС – Мога Сам”. Фондацията ще има грижата да превърне изящните оригами в красиво пано и да намери “осиновители” на тяхното хартиено ято - корпоративни и частни дарители, които да закупят създадената на ръка декоративна творба. Всички средства ще бъдат събирани във фонд „Андрей“.

 

Вярвам, че всеки един сгънат жерав ще промени не само вашия живот. Ще промени живота и на благодетелите, заявили своята готовност да откупят жеравите и по този начин да променят за добро живота на хората с МС, заради които създадохме инициативата. Защото животът не свършва с диагнозата множествена склероза. Той започва по нов начин, с нова нагласа и с подкрепа за независимо и абсолютно възможно всекидневие.”

Биляна Савова

създател на фондация “МС – Мога Сам” и на

трансформиращите програми на Plan to Be Generator

 

За повече информация за кампанията СВЪРЗАНИ: 1000 жерава, може да пишеш на: ms@mogasam.org

 

Подобни продукти

Plan to Be / План Да Бъда

ЕДИНСТВЕНАТА ПО РОДА СИ ПРОГРАМА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ, В КОЯТО СЕ СИНХРОНИЗИРАТ ЙОГА, МЕДИТАЦИЯ И ЮМЕЙХО ТЕРАПИЯ

виж повече

8for8

ЕДНОДНЕВНА ТРАНСФОРМИРАЩА ПРОГРАМА, РАЗРАБОТЕНА ОТ БИЛЯНА САВОВА - ИДЕОЛОГ И ВИЗИОНЕР НА PLAN TO BE

виж повече