Без име 3 / Мартин Илиев

--- ПРОДАДЕНА ---

 

Фотографски принт

Рамкиран и с паспарту

Размер: 30/40 см

Цена: 100 лв.

 

Със закупуването на фотография на Мартин Илиев, вие автоматично ще дарите цялата сума за фонд "Андрей" на фондация "МС - Мога Сам", създаден в подкрепа на хората с множествена склероза.

 

За поръчка и повече информация, пишете на: ms@mogasam.org

 

---

 

В края на май, благотворителната кампания СВЪРЗАНИ: Хиляди жерави в подкрепа на хората с МС откри само за един ден Изложба с кауза, в която се включиха редица известни български артисти - художници, плакатисти, фотографи и скулптури.

Всички те създадоха специално за кампанията изключителни творби, вдъхновени от символиката и посланието на хартиения жерав. И дариха безвъзмездно творбите си в подкрепа на фонд "Андрей" на фондация "МС - Мога Сам", чиято цел е да осигурява превенция, трансформация и истинско лечение на хората диагностицирани с множествена склероза.

Произведенията, които не бяха откупени в изложбата за един ден, може да разгледате и поръчате във виртуалната галерия на онлайн магазина MyPlanToBe. Средствата от продажбата на всяко едно от тях ще бъдат изцяло насочени към фонд "Андрей", а вие ще получите заедно с уникалната творба и много специален сертификат на дарител.

 

---

За дарения, както и за повече информация за кампанията и останалите иницативи на “МС – Мога Сам”, може да се свържете с Биляна Савова на – ms@mogasam.org

 

Сметката на фондацията, където можете да направите и дарения е:

УниКредитБулбанк (BGN)

IBAN: BG21UNCR70001522310611

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: МС-МОГА САМ

основание: “Фонд АНДРЕЙ”

Подобни продукти

Plan to Be / План Да Бъда

ЕДИНСТВЕНАТА ПО РОДА СИ ПРОГРАМА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ, В КОЯТО СЕ СИНХРОНИЗИРАТ ЙОГА, МЕДИТАЦИЯ И ЮМЕЙХО ТЕРАПИЯ

виж повече

8for8

ЕДНОДНЕВНА ТРАНСФОРМИРАЩА ПРОГРАМА, РАЗРАБОТЕНА ОТ БИЛЯНА САВОВА - ИДЕОЛОГ И ВИЗИОНЕР НА PLAN TO BE

виж повече