ASANA / ДЪРВЕН ЙОГА БЛОК

  • Кат. номер: M013
35,00 лв.

--- ИЗЧЕРПАН ---

 

Ръчно изработен от естествено дърво, нашият ASANA йога блок ще ви помогне да усъвършенствате йога практиката си, да подобрите гъвкавостта си и да облекчите натоварванията при по-трудните пози.

 

Блокчетата за йога са любим помощник на начинаещите йоги заради полезната подкрепа в балансиращите пози и изпълнението на редица асани. Йога блокчетата помагат за правилно навлизане в позите без да има болка и могат да компенсират липсата на сила, баланс или гъвкавост. При някои пози блокчето удължава обхвата на ръцете ви, а при други добавя опора и баланс, за да предотврати наранявания. В практиките обикновенно са необходими две блокчета, взависимост от позите. Допълнителен плюс е, че може да използвате йога блокчета в пилатес сесии, както и при други сходни разтягащи упражнения.

 

Йога блокчетата имат три различни височини на страните и благодарение на тях лесно ще наммерите правилната опора при пози от изправено или седящо положение, изискващи повдигане на отделни части от тялото, както и при изпълнение на обърнати пози.

Гладко шлифован и с фино заоблени ръбове, нашият ASANA дървен йога блок е не само изключително приятен на допир, но и ще ви радва дълго с впечатляващата си естетика. И да, всяко блокче си има свой уникален характер – точно като за вас.

 

РАЗМЕР И СЪСТАВ

естествен материал: смърч

размер: 21 х 12 х 10

 

Подобни продукти

Plan to Be / План Да Бъда

ЕДИНСТВЕНАТА ПО РОДА СИ ПРОГРАМА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ, В КОЯТО СЕ СИНХРОНИЗИРАТ ЙОГА, МЕДИТАЦИЯ И ЮМЕЙХО ТЕРАПИЯ

виж повече

8for8

ЕДНОДНЕВНА ТРАНСФОРМИРАЩА ПРОГРАМА, РАЗРАБОТЕНА ОТ БИЛЯНА САВОВА - ИДЕОЛОГ И ВИЗИОНЕР НА PLAN TO BE

виж повече