GUOZHEN: Пакет за детоксикация на черен дроб / програма за 5 седмици

557,00 лв.

Икономичен пакет от биологично активни хранителни добавки GUOZHEN за детоксикация на черен дроб, обезмазняване на вътрешните органи и отслабване на висцералната мастна тъкан.

 

Черният дроб е уникален орган, отговорен за метаболизма, енергията и изпълнява основната антитоксична функция – филтърът на нашия организъм, през който преминават всички отрови и токсини (външни и образувани като резултат на обмяната на веществата). Химическите въздействия, като замърсяването на околната среда, некачествени хранителни продукти и лекарства, нездравословен начин на живот – прекомерна употреба на алкохол и мазнини, увреждат черния дроб. А именно този орган изисква повишено внимание към себе си от страна на всички, които искат да запазят здравето и да удължат младостта си.

 

Цветният прашец от масонските борове (Pinus massoniana) се събира на ръка в екологично чистите гори на езерата “Хиляда острова”, намиращи се на 1500 м надморска височина в Китай. 100% натурален продукт, боровият прашец съдържа голямо количество жизненоважни елементи, повече от 268 незамърсени био-активни вещества. Той е естествен лек против вируси, повишава имунната система и ендокринната функция, спомага за ренегерацията на черния дроб и е мощен антиоксидант. Прашецът е с размер само 3 нанометра, което му позволява свободно да прониква в клетката, хранейки я с всичко необходимо за пълноценното функциониране на организма. Адаптоген, боровият прашец действа там, където е необходимо.

 

Пакетът за програма от 5 седмици включва:

30 бр. сашета Натурален боров прашец

30 бр. сашета Боров прашец с плодове и зеленчуци

30 бр. сашета Боров прашец с олигозахариди 

2 кутии Боров прашец с кудзу за черен дроб

2 кутии Бамбук на здравето

1 бутилка Масло от камелия 

 

Програма: Цялостна информация за детоксикиращата програма и безплатна консултация ще получите със своята поръчка.

 

Доставка: до 5 работни дни.

 

Продуктите на GUOZHEN на NEW ERA Health Industry са произведени от натурални суровини, не съдържат хормони, нямат нежелани странични ефекти и отговарят на изискванията на БАБХ/Българска агенция по безопасност на храните/- звено от Министерството на Здравеопазването на Република България, и са вписани по надлежния ред в регистрите на Агенцията. 

 

Общи противопоказания: Индивидуална непоносимост към съставките. Продуктите на GUOZHEN са хранителни добавки и не заместват употребата на медикаменти.

Подобни продукти

Plan to Be / План Да Бъда

ЕДИНСТВЕНАТА ПО РОДА СИ ПРОГРАМА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ, В КОЯТО СЕ СИНХРОНИЗИРАТ ЙОГА, МЕДИТАЦИЯ И ЮМЕЙХО ТЕРАПИЯ

виж повече

8for8

ЕДНОДНЕВНА ТРАНСФОРМИРАЩА ПРОГРАМА, РАЗРАБОТЕНА ОТ БИЛЯНА САВОВА - ИДЕОЛОГ И ВИЗИОНЕР НА PLAN TO BE

виж повече